Писна ми да карам без километраж
- bigdady
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 14:16
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0i 122 hp седан
- Status: Извън линия
Писна ми да карам без километраж
Абе пичове имали някои кадето да ги разбира тия километражи на скорпионите да ми го оправи ще си платя ако трябва немога и немога оборотомера си бачка тоя колометраж не ебава кво да правя
NO PAIN NO GAIN
- tata1971
- потребител
- Регистриран: 02 дек 2006, 00:01
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0 i DOHC 1990 ХЕЧБЕК
- Контакти:
УФ
Уф и аз го имам същото.Доскоро и скоростомера не работеше но след снощната интервенция се взе в ръце.Километража при мен е с три накрайника които контактуват с пластмасовата платка.Подозренията ми са в двигателчето което задвижва километража и в датчика който изпраща импулс.Но понеже скоростомера работи предполагам че проблема е в механизма който върти километража.Аз дотам го разглобих но самия механизъм ми се видя сложен.И подчертавам че километража е с кабел-не с жило.
Наесен с песен в К1.
- 2.9
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2006, 19:09
- Модел на автомобила: Scorpio2.9 24V COSWORTH Ghia,Scorpio 2.9 12V Ghia;Еscort XR3i 1.8 16V cabriolet
хич и не пипаите таблото.99.9% е от импулсният датчик!На повече от половината от старите Скорпиони не работи тази дажджа.По моргите са ужасна рядкост-преди време имаше още таксиджии със Скорпиони и те изкупиха всичко работещо.Отдавна се каня да го изстръгна от скоростите и да видя може ли да се ремонтне/щото и такива слухове съм чувал/,ама ще текне масло-трябва тапа някаква...и затова все отлагам.