Предател ли съм ???
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
Re: Предател ли съм ???
Що да си предател? Ако аз си сменя колата не означава, че ще си прекъсна приятелствата тука!Plamen CONSUL 73 написа:Момчета дълго се мъчих да открия нещо читаво с марка Форд навсякъде ме преследваше ръждата гледах чудих се и накрая ....Купих си Ауди 80 1.8 моно инжекция![]()
но ми е кофти малко дето предадох марката
но все още съм с двата крака в клуба, пазя си старите момчета (ФОРД КОНСУЛ)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пъкпосле, като ми дойде акъла, пак ще си взема Форд

- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
А, не сте прави - карал съм 3 пасата, 2 голфа, 1 кади и мога да ви кажа само едно - те са коли като лада - ефтино, лесно се прави, има части бол, ама правиш всяка седмица. Докато форд наистина са скъпи, трудно се правят, даже някой неща са мн. кофти монтирани, но пък форда е направен за да се кара много и без да се прави. Ако ползвахме само оригинални части, сервизите нямаше да имат голяма възможност да "се учат" върху количките ни. Но уви, когато сменим нещо с боклук, с който сме заринати, започва да предизвиква и още и още проблеми. Едно признавам на ФВ - двигателите им. Наистина са пъргави и работят добре, но всичко е до тук! От там нататък ФОРД набраво го бие.
А ауди, е все пак това е ауди. То е и по скъпо. Няма голяма база за сравнение
А ауди, е все пак това е ауди. То е и по скъпо. Няма голяма база за сравнение
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2007, 21:42
- Модел на автомобила: форд сиера,форд фиеста(Мк2 турбо),форд мондео 2.0 16V
колегата не е предател,това е негов личен избор,но за мен лично форд си остава единствената марка,а повярваите ми карал съм доста автомобили ,включително и голф незнам за каква пъргавина говориме двигателя мучи а стрелката седи на 40км,много се замислям да си купя в перспектива или мондео мк3 или Маверик,вече 8 години карам само форд и мисля така да остане.Всеки има право на избор,но мисля че е неуместно да се хвалят в този саит други марки,та това е клуб на фордаджиите,а не на голф и други такива,никой не искам да се сърди за откровенно острият ми език.
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2007, 21:42
- Модел на автомобила: форд сиера,форд фиеста(Мк2 турбо),форд мондео 2.0 16V
браво колега ,за избора на кола(FORD GT40) ето това е кола много сериозна още на са измислили такова ауди или фолксваген,а дали гние
,класна кола синоним на ферари,ламборджини,лотус ,а забравих да кажа и за cosworth, за около 10 000-20000лв взимаш спортен автомобил ескорт,за 4000-10000лв сиера мисля че като цяло не са лоши коли ,форд е марка с големи традиции и мисля че нито с ескорта нито с фиестата се изчерпва марката, предлагам да бъдеме по снисходителни към една изгнила вежда,мисля че не болка за умиране,а какво да кажат хората с опел,ама си ги карат и си ги хвалят,а излиза че ние оплюхме форд отгоре додолу за няма нищо какво искаме от коли на по 15-20 г ,с малко пари и няколко кръпки карат още 10г,имали аудита от старата генерация преди яицето ,толкова колкото фордове на по 30г,коя е по здрава отговорете ми на този вапрос (капри,ескорт,фиеста,гранада,таунус,консул) дори са в движение и в не лош външен вид,а с още реставрация стават нови е мисля че това е един голям +,това че някои гараженен маистор е казал че форд не струва не мисля че това е вярно

- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
От възрастта ще да еверени написа:Аз имах Ауди 80 1,8 моно ,но като изключа стабилността в завоите , други плюсове нямаше. Сега съм с Форд и съм много по -доволен....и карам по- бавно в завойте

- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Надявам се че женати не е фен на марката форд, и не влиза във форума.kolef написа:Не си предател, не се тревожиНе е важно каква кола караш, а коя ти е на сърцето и коя те кефи повече
По ред причини човек не може да е с това, с което иска
И аз живея с жена си, ама по-ме кефи онази, другата, дето е с 14 години по-млада .. по ред причини
хихихихих
Безаварийно пътуване с новата

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- kolef
- потребител
- Регистриран: 09 дек 2006, 09:49
- Модел на автомобила: совалка
А щеше ли да пиша това ако влизашеtraqn_savov написа:Надявам се че женати не е фен на марката форд, и не влиза във форума.kolef написа:Не си предател, не се тревожиНе е важно каква кола караш, а коя ти е на сърцето и коя те кефи повече
По ред причини човек не може да е с това, с което иска
И аз живея с жена си, ама по-ме кефи онази, другата, дето е с 14 години по-млада .. по ред причини
хихихихих
Безаварийно пътуване с новата
![]()
![]()