Затъмняване
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
- Status: Извън линия
аз съм ги затъмнявал (ако така може да се нарече с червен спрей) и си се вижда идеално при всякакви условия. за черното нзla4o написа:doctordre написа:стига глупости!!! спрея е transparent ако ти говори нещо, затъмняването не е фрапиращо. вижда си се и така! какво се правите...Всъщност не ми пука, ама хич не ми пука... но ако отнеса някой такъв... нищо че съм отзад... познай кой ще е причинил ПТП поради технически неизправен автомобил... хич и няма да го бия... и без това предната броня ми е за смяна...FordSierra1.6L написа:през деня се виждат бледичко а на слънце почти не ....вечерно време си е идеално няма грешка но през деня е кофти само....но кво ти пука хахах важнтоо е че е яко
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Е па той не може, но пък има и картинкаcossy написа:Ама кой да чете

Не мога го извлеча от тоя Практикер .... малийй кат жена ...голямо гледане и мотане. За кво отидохме за кво похарчих пари ми накрая и писна алармата че съм го крал

Всъщност Светликс загледа спрея с намерението да си освежи неговите въпреки че тва което сътворих тогава с лустрото още му държи влага и не е ги барал да го подновява

Може би и този от темата е създаден за тази работа но като се олееш ..
Верно в слънчеви дни и да са малко запрашени изобщо не се вижда реакцията на крушките.
Не ги затъмнявайте или поне си сложете 3-ти стоп не за гъзария ами за да сте сигнални. И 3-тия стоп да не е с едни LED ли са кво са че ще вада пушката вече

- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Знам .... просто давам информация къде кво съм видялFordSierra1.6L написа:ми ние от началото на темата говорим за този спрей....... хахахахSvetlix написа:Днес гледахме с Паци в Практикер спрейове за затъмняване ... 8 кинта. купувате си 1 и ще има да си ръсите на воля ...

Паци, ми нали идеята беше да разгледаме къде кво има

-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia '93 : Lada 1500s '83 : Opel Tigra 1.4i '98 : Citroen AX 1.1 '94
така колеги ако може и аз да се намеся относно "затъмняването" и "виждането на стопа/мигача"
преди известно време имах и една "тест"Лада и при нея имаше подобен проблем с виждането на светещите крушки
проблема се разрешава много лесно :
1. отивате до някой магазин кадето продават крушки и си купувате алтернативите на вашите крушки но с 2 светлини
2. след това на много от вас поафоните/гнездата за крушките имат само 1 пъпка за + което ще рече че едната им светлина няма да свети
3. хващате крушката и с нож леко сцепвате двете пъпки на крушката и с парченце жичка ги съединявате (най добре ще е да се капне малко калай)
4. слагате си крушката и тествате дали си светят и 2те светлини ако светят ОК но ако не почвате отначало
3. защото най вероятно сте пръкъснали едната жичка на крушката
на сиерата сега съм си направил всички сигнализации по този начин (не съм си затъмнявал нищо) и светя наравно силно с новите автомобили с диодни сигнализации
пробвайте и кажете какво сте постигнали
преди известно време имах и една "тест"Лада и при нея имаше подобен проблем с виждането на светещите крушки
проблема се разрешава много лесно :

на сиерата сега съм си направил всички сигнализации по този начин (не съм си затъмнявал нищо) и светя наравно силно с новите автомобили с диодни сигнализации

пробвайте и кажете какво сте постигнали
-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia '93 : Lada 1500s '83 : Opel Tigra 1.4i '98 : Citroen AX 1.1 '94
виж аз съм сменил 1 Лада 1 Ескорт и сега съм със Сиера и не ми обяснявай че щяло да стане еди кво си. . . . . .Revell написа:хехех то ако стажаше тъй ... релето ще се претовари!
1-во мойе да започне да мига много бързо
2-ро нqма да е за дълго...скоро ще мигва по 1 път и после нqма
3-то ще е изгорqло...
на тази крушка за която аз говоря едната светлина си е 21 вата а другата е от 5 до 12 вата зависи каква ще си купите. . . .
на сиерата вече 2 години нямам проблем
на ескорта малко по малко от година също нямаше проблем
на ладата също около 2 години не е имало грижи