Предател ли съм ???

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J
Status: Извън линия

Мнение от Kocko » 28 май 2007, 13:11

Честито ти Ауди, Пламене!

Само не знам дали бъркам, но вчера те видях към 8 вечерта някъде м/у Нова Загора и Сливен се разминахме! Със жълтия Консул беше! Има ли други жълти такива в движение? Изглежда впечатляващо. Хубав звук от двигателя!

Ауди-то не е въобще лоша кола и човек винаги ще я ремонтира, каквото и да се случва. Стига сме живели с мисълта: "Дай да не купуваме скъпо, че може да се наложи да ремонтираме!" Писна ми да ги слушам тези! :) Мен цени на части не ме събарят, "майсторския" труд ми излиза най-скъпо! Компетенция жестока. 3ма майстори, 3 мнения! :)

Безаварийно! Много хубав интериор има Аудито, много е тиха вътре и двигателя е ужасно непретенциозен. По-непретенциозен и от моя! :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Plamen CONSUL 73
потребител
потребител
Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN

Мнение от Plamen CONSUL 73 » 28 май 2007, 22:19

Коско, не съм била аз :D (това което си видял ) Аз мога да бъда видян само около нова година извън ВАРНА като ходим да празнуваме в друг град но се радвам че има хора които обръщат внимание на нашите стари момчета .А за Ауди какво да кажа желязо Всички говорят Форд, във форума на рено казват, Рено за винаги и т.н.Не исках да си купувам ръждива кола стига вече ръжда нагледах и се и се напатих .Хайде поздрави на всички ФОРД ЗАВИНАГИ :D :D :D

///M Power
потребител
потребител
Регистриран: 11 апр 2007, 12:30
Модел на автомобила: fiesta

Мнение от ///M Power » 29 май 2007, 10:15

ImpossibleMan написа:
верени написа:Аз имах Ауди 80 1,8 моно ,но като изключа стабилността в завоите , други плюсове нямаше. Сега съм с Форд и съм много по -доволен....и карам по- бавно в завойте :twisted:
От възрастта ще да е ;) Аз точно в завоите карам по-бързо от аудита и беемвета :) Един колега си взе вече втора Сиера, няма да се учудя ако вземе и трета. Едната 1.6, другата с V6 мотор. Бегачка отвсякъде . Караш, правиш, пак караш, пак правиш, купуваш нови гуми и летни джанти и пак караш, това е! Като искаш да не ти се чупи колата, вземи нова, като искаш да караш, вземи си и пет Сиери ако трябва! Никога няма да сменя Форда за друга марка. Другите ми изглеждат безлични и сърцето ми не тупти!
с Фиестата ли караш по-бързо от БМВ-та и Аудита в завоите?...няма значение....

за колегата,няма такова нещо като предателство? понякога се налага да караме и други коли,от тези който са ни на сърцето,и аз искам Мустанг или М3 ,ама няма,карам си Фиестички и едно 318ис и си трая...пък след време :D

muko
потребител
потребител
Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph

Мнение от muko » 29 май 2007, 20:49

Да използвам темата на Пламен. И аз от скоро съм с друга марка след 10 години с три Форда - Сиера, Мондео и Фиеста. Сега карам Рено 19; 1721 куб. см. 54 кВ /73 к.с./ моноинжекцион, 95. Не мисля обаче да се отказвам от форума! :D
Колкото повече, толкова повече!
Мечо Пух

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”