Новотел Пловдив?
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Новотел Пловдив?
Това е по-скоро въпрос към пловдивчани, но не отказвам препоръки и от останалите.
Утре (Сряда) пътувам за Пловдив. Някой е направил резервации за новотела. Доколкото си спомням от магистралата имаше три отбивки за Пловдив. Та слизането от магистрата става... на коя от отбивките? И от там как най-лесно да стигна с колата до новотела?
Много благодаря.
Утре (Сряда) пътувам за Пловдив. Някой е направил резервации за новотела. Доколкото си спомням от магистралата имаше три отбивки за Пловдив. Та слизането от магистрата става... на коя от отбивките? И от там как най-лесно да стигна с колата до новотела?
Много благодаря.
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 18:26
- Модел на автомобила: MOndeo 2.0
Значи слизаш от магистралата на първата отбивка за Пловдив.След това само на право.На втория светофар завиваш на ляво и продължаваш на право пак броиш два светофара и на втория завиваш на дясно.Като завиеш само на право и след 300-400 метра е Новотела.

България - страната на мечтите. Всечки мечтае да се махне от нея..........но не и аз!!!!!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
аре аз да ти отговоря 
http://bgmaps.com/map.asp?sid=055ed2197 ... &ix=3&iy=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Влизаш на първата табела на Пловдив, минаваш покрай едни големи халета, после КАТ, и стигаш до едно странно кръстовище (мисля с 5 лъча) има ОМВ от дясната страна... продължаваш направо, на първия голям сфетофар завиваш наляво - движиш се по бул. България... на кръговото при панаира завиваш на дясно... движиш се по бул. Цар Борис III Обединител... от дясната страна мисля, че ти остава хотел Марица... точно преди реката, завиваш на дясно... в дясната си страна виждаш търсения хотел
Влизаш и пиеш един тюламор в моя полза

http://bgmaps.com/map.asp?sid=055ed2197 ... &ix=3&iy=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Влизаш на първата табела на Пловдив, минаваш покрай едни големи халета, после КАТ, и стигаш до едно странно кръстовище (мисля с 5 лъча) има ОМВ от дясната страна... продължаваш направо, на първия голям сфетофар завиваш наляво - движиш се по бул. България... на кръговото при панаира завиваш на дясно... движиш се по бул. Цар Борис III Обединител... от дясната страна мисля, че ти остава хотел Марица... точно преди реката, завиваш на дясно... в дясната си страна виждаш търсения хотел

Влизаш и пиеш един тюламор в моя полза

Последна промяна от la4o на 12 юни 2007, 12:54, променено общо 1 път.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Много благодаря
Така го описа, че и със завързани очи да го намеря.
Между другото ако някой от региона иска да пием по бира да се обади. Ангажиментите ми в Пловдив са от Сряда на обяд до 18:00 и четвъртък цял ден + част от вечерта. Значи имам свободна сряда вечер.
Ако има в четвъртък вечерта някой да закъснява по-кръчмите също може да се обади
ICQ-то е най-лесен начин за връзка. А тел. съм оставил в темата за телефонния указател

Между другото ако някой от региона иска да пием по бира да се обади. Ангажиментите ми в Пловдив са от Сряда на обяд до 18:00 и четвъртък цял ден + част от вечерта. Значи имам свободна сряда вечер.
Ако има в четвъртък вечерта някой да закъснява по-кръчмите също може да се обади

ICQ-то е най-лесен начин за връзка. А тел. съм оставил в темата за телефонния указател