Възможно ли е...?
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2005, 23:57
- Модел на автомобила: Sf
- Контакти:
- Status: Извън линия
Още по off-topic - има фиести 1.6 турбо - правят се от 89 до 92 година. 130 и неколко конски сили са, но лесно могат да се тунинговат на повече. По едно време имаше една 150 коня в мобилето.
А за тракането - на мене примерно ми тракат хидравличните повдигачи и хората често ме питат дали не ми е дизел фордчето:)
А за тракането - на мене примерно ми тракат хидравличните повдигачи и хората често ме питат дали не ми е дизел фордчето:)
-----
-
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2005, 16:26
- Модел на автомобила: ескорт '96 1.8 115 к.с.
значи на ескорт 1.8 влиза РС мотор без проблем.Така че по пътя на логиката ще влиза и във фиеста. но ако фиестата е била 1.1 например едва ли ще издържи ходовата част.на 1.8 фиестите предполагам е понсилено окачването, както е при РС на ескортите.но ако все пак някой ентусиаст сложи РС2000 на фиеста - е това ще е нечовешко!cossy написа:И тук малко извън темата, но възможно ли е да се сложи на фиеста от 91-92ра двигател от РС? Има ли достатъчно място? Виждал съм в такава фиеста зетек 1.8 16v, ама рс...
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Относно маховика съм чувал, че смяната му с по-лек може да увеличи мощността до 50 коня (което на мен лично ми се вижда много, но така ми казаха). А доколкото знам тази операция могат да я направят в сервиза на Дунев срещу стадиона на ЦСКА на 4-ти километър (под поделенията).
П.П. Не искам да им правя реклама, но споделям каквото съм чул... Аз не съм отношения с тях и немога да споделя личен опит. Ако някой от вас си смени маховика да сподели какъв е ефекта.
П.П. Не искам да им правя реклама, но споделям каквото съм чул... Аз не съм отношения с тях и немога да споделя личен опит. Ако някой от вас си смени маховика да сподели какъв е ефекта.
-
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2005, 12:07
- Модел на автомобила: bs
kolegi edno ave4e na brat mi kara6e 2.0 fiesta neznam dali be6e rs no be6e ludnica predi da ia blusne no iade6e calibri4ki i takia ma6inki bez problem do 4etvurta nemoe6e da spre da vurti gumi ludnica naprao pri edna gonka s calibra ot virtuala do svetofara na trapezica za burgazlii znaiat za ko govoria naprao i spri toka i na spri da vrutka gomite tos ot kalibrata naprao se vurna v purvi klas ot sram 4e go e isduhala fiesti4ka

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
falkon4ofalkon4o написа:kolegi edno ave4e na brat mi kara6e 2.0 fiesta neznam dali be6e rs no be6e ludnica predi da ia blusne no iade6e calibri4ki i takia ma6inki bez problem do 4etvurta nemoe6e da spre da vurti gumi ludnica naprao pri edna gonka s calibra ot virtuala do svetofara na trapezica za burgazlii znaiat za ko govoria naprao i spri toka i na spri da vrutka gomite tos ot kalibrata naprao se vurna v purvi klas ot sram 4e go e isduhala fiesti4ka![]()
![]()
![]()
Виждам, че не ти се отдава да пишеш правилно на кирилица, но това не е оправдание да пишеш на латиница.
Такаче бих те помолил да спазваш правилата /а те не са много/ и да пишеш на кирилица.

Мерси предварително!!!

-
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2005, 12:07
- Модел на автомобила: bs
извиниам се но понеже забелиазах че в др фороми за фиестичка некои колеги са писали тъи че помислих че щом за тих можи можи и за останалитеBrock написа:falkon4ofalkon4o написа:kolegi edno ave4e na brat mi kara6e 2.0 fiesta neznam dali be6e rs no be6e ludnica predi da ia blusne no iade6e calibri4ki i takia ma6inki bez problem do 4etvurta nemoe6e da spre da vurti gumi ludnica naprao pri edna gonka s calibra ot virtuala do svetofara na trapezica za burgazlii znaiat za ko govoria naprao i spri toka i na spri da vrutka gomite tos ot kalibrata naprao se vurna v purvi klas ot sram 4e go e isduhala fiesti4ka![]()
![]()
![]()
Виждам, че не ти се отдава да пишеш правилно на кирилица, но това не е оправдание да пишеш на латиница.
Такаче бих те помолил да спазваш правилата /а те не са много/ и да пишеш на кирилица.
![]()
Мерси предварително!!!