HeLp!!! Климатроника на Форд Мондео 2001г.
- retryyy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2007, 18:31
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2001г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
HeLp!!! Климатроника на Форд Мондео 2001г.
Искам да попитам какво ми има на климатриника като не е вклучен като карам и като загрее колата и ми духа топло в краката и като вклуча климатроника на студено духа пак топло от тоя дето зех колата му звънах и тои ми вика че е от електрониката гледам компресора работи сичко е 6 някои викат щом саму топло духа маиче е за зареждане неска бях в мото фое искат ми 50 лв да е качат на компютар да видат кво е ама почти сички викат че е за зареждане аз пурво мислех да не е от филтара на климатика какво мислете вие според вас от какво е
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Правери си го сам.
Имаш две тръби - тънка и дебала.
Ако всичко ти е наред Дъбелата е студена, а тънката е топла.
Ако е обратното си за смяна на филтър. Ако и двете са с еднаква тепрература май си за зареждане.
Климатика се проверява поне на две години, защото фреона е гаден газ и има свойството да изчезва.
Ако нещата са наред може да не ти затваря кранчето на "парното" и си караш все едно е зима.
Имаш две тръби - тънка и дебала.
Ако всичко ти е наред Дъбелата е студена, а тънката е топла.
Ако е обратното си за смяна на филтър. Ако и двете са с еднаква тепрература май си за зареждане.
Климатика се проверява поне на две години, защото фреона е гаден газ и има свойството да изчезва.
Ако нещата са наред може да не ти затваря кранчето на "парното" и си караш все едно е зима.
- pan_m
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 13:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 99 г.
- Контакти:
Приятел, научи се да пишеш !
И айде стига с тая еснафщина - "да не се изръся много пари". Купил си кола - ами тя иска поддръжка, не само дизел да се налива. Аз на твое място не бих рискувал със произволен сервиз точно за ел.част. Да беше нещо друго - по може, но точно това.

И айде стига с тая еснафщина - "да не се изръся много пари". Купил си кола - ами тя иска поддръжка, не само дизел да се налива. Аз на твое място не бих рискувал със произволен сервиз точно за ел.част. Да беше нещо друго - по може, но точно това.
HWBG Forum member
АвтомобилЪ
АвтомобилЪ
- retryyy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2007, 18:31
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2001г.
- Контакти:
pan_m написа:Приятел, научи се да пишеш !![]()
добре ти ще дадеш ли 50 лв саму да ти е видят като 50 лв можеш да ги изядеш и изпиеш и отделно там колкото ше струва си плащаш тия пари да не ги намирам на пътя

ForD MondeO 2001г. TDCI
- pan_m
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 13:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 99 г.
- Контакти:
Ами всеки си прави сметката дали може да поддържа нещо или не. Никой не намира пари на пътя.
Или както го е казал народа "Като имаш брада, ще си вземеш и гребенче да си я решеш".
No offense.
Или както го е казал народа "Като имаш брада, ще си вземеш и гребенче да си я решеш".
No offense.

HWBG Forum member
АвтомобилЪ
АвтомобилЪ