Въпрос за двигател на Фиеста - 1.1/50к.с.
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2007, 09:21
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
- Status: Извън линия
Въпрос за двигател на Фиеста - 1.1/50к.с.
Днес гледах една Фиеста (с цел покупка) от 96г с бензинов двигател 1.1, 50к.с. Колата изглежда доста запазена и на добра цена но ме притесняват оборотите на дригателя, които се повишават с включването на консуматори като парно и дълги светлини. На таблото няма оборотомер и немога да разбера с колко се повишават и колко са в нормално състояние, а от друга страна оборотите са постоянни ако не се натоварва ел. системата. Иначе двигателя изгледжа все още читав - не гори масло, излиза безцветен пушек от ауспуха.
Някой може ли да ми каже дали това е нормално за този двигател и фиестата?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2007, 09:21
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
работата е там че като се включат дългите светлини оборотите се повишават и се запазват така докато не се изключат. 1-2 секунди аз не бих ги забелязалcocoff написа:Мисля, че е съвсем нормално при включване на консуматор, оборотите за малко да паднат, после да се всигат и накрая да се нормализират(всичко това в рамките на 1-2 сек). А за безцветен пушек сефте чувам![]()

а за пушека имах предвид че излиза сивкав цвят при форсиране, което за мен е нормално. Ако е бял или черен тогава не е добре, нали?
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2007, 21:57
- Модел на автомобила: ФОРД ФИЕСТА
- Контакти:
Re: Въпрос за двигател на Фиеста - 1.1/50к.с.
пиши колата моно ли е или пална инжекция при една е с моторче за празен ход а другоата на панла инжекция не помня как беше има значениеkobe8 написа:Днес гледах една Фиеста (с цел покупка) от 96г с бензинов двигател 1.1, 50к.с. Колата изглежда доста запазена и на добра цена но ме притесняват оборотите на дригателя, които се повишават с включването на консуматори като парно и дълги светлини. На таблото няма оборотомер и немога да разбера с колко се повишават и колко са в нормално състояние, а от друга страна оборотите са постоянни ако не се натоварва ел. системата. Иначе двигателя изгледжа все още читав - не гори масло, излиза безцветен пушек от ауспуха.
Мерси предварително.
ФОРД БЕ
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
моно е 

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?