Препоръчайте автокъщи?

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
showMANiak
потребител
потребител
Регистриран: 20 юни 2007, 20:13
Модел на автомобила: мечтае за фиеста
Status: Извън линия

Препоръчайте автокъщи?

Мнение от showMANiak » 06 юли 2007, 23:51

Не знам дали е много удачно да пускам такава тема за да не се сметне като реклама но ако е така модераторите да я делнат :D
Понеже (както споменах в друга тема) скоро ще се взима фиестичка и по всяка вероятност ще е от автокъща (без критики моля :wink: ) та ако можете да препоръчате някоя която със сигурност знаете че е редовна и си струва да си земеш кола от там (личен опит :roll: )?
По-конкретно да питам за автокъща "М.С.М.-99-Жулиета Михайлова"-http://www.mcm99.mobile.bg/ дали някой има наблюдения над нея?
Че съм си харесал фиестичката от обявата но пък някак ми е съмнително за 2 бона с ДДС да е с толкова екстри?Не мислите ли че има нещо гнило в цялата работа?

Потребителски аватар
pantata
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07

Мнение от pantata » 07 юли 2007, 00:17

Не знам от кой град си, но аз мондеото си го купих от Пловдив - автокъщата се казваше Пети километър, значи пичовете са супер разбрани. Закачиха един човек за нас и ни изкара транзитни номера, ходихме с него из града по сервизи и банки. Оставих им капаро в петък и си прибрах колата в понеделник, намерих я точно така както я видях за последно. Даже ми е трудно да повярвам че не са си взели нещо от нея през това време. Забелязах доста фордове там, имаше още 1-2 мондеота, 4 ескорта и 2 фиести (март месец) предполагам пак имат доста фордове.
Изображение

showMANiak
потребител
потребител
Регистриран: 20 юни 2007, 20:13
Модел на автомобила: мечтае за фиеста

Мнение от showMANiak » 07 юли 2007, 08:36

Oт София съм ама Пловдив не е далеко ;)
А между другото какво мислите за варианта с една разходка до Дупница :roll:
Доколкото знам колите по Горубляне и тем подобни къщи ги карат именно от там и им надуват цените просто :roll:

Потребителски аватар
Gate
потребител
потребител
Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I;

Мнение от Gate » 07 юли 2007, 19:36

showMANiak написа:Oт София съм ама Пловдив не е далеко ;)
А между другото какво мислите за варианта с една разходка до Дупница :roll:
Доколкото знам колите по Горубляне и тем подобни къщи ги карат именно от там и им надуват цените просто :roll:
Ами да там колите са по евтини различно~500-1500лв.,но въобще не се занимават толкова да ги лъскат и правят(което е по добре)аз съм ходил там на места да гледам даже не ти и обръщат внимание ,ако ти харесва ,харесва,ако не чао!Горублянци копуват една кола от там да речем за4000лв.инвестират в претапициране ,лъскане и тн.500лв. и крайната и цена става 6000,щот вече е лъсната,ама евала кат могат ше печелят хората,да печелят :D А иначе отиват софиянци и направо по автовоз докарват от там!

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”