Смяна на бушон - МОНДЕО
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 09:27
- Модел на автомобила: Mondeo MKI 1.6 16V
- Status: Извън линия
Смяна на бушон - МОНДЕО
Здравейте,
Мисля, че имам изгорял бушон в кутията, която е в купето. Според книгите кутията се намира някъде в ляво по таблото. На хартия всичко изглежда много лесно, но така и не открих къде е и как се отваря. Очевидно е, че съм пълен аматьор и направо ме е срам.
Моля някой да помогне как се стига до тази кутия, какво се дърпа, какво се върти и т.н. за да ги проверя малките гадинки.
Благодаря предварително.
Мисля, че имам изгорял бушон в кутията, която е в купето. Според книгите кутията се намира някъде в ляво по таблото. На хартия всичко изглежда много лесно, но така и не открих къде е и как се отваря. Очевидно е, че съм пълен аматьор и направо ме е срам.
Моля някой да помогне как се стига до тази кутия, какво се дърпа, какво се върти и т.н. за да ги проверя малките гадинки.
Благодаря предварително.
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Добре си се ориентирал. Бушоните се намират в ляво над педалите непосредствено до колонката на колата. За да ги отвориш, трябва да натиснеш един бутон /на схемата по-долу това е номер 1/ и тогава панела на който са бушоните се отваря надолу. За да се ориентираш по-добре, ще трябва първия път да си пъхнеш главата отдолу и да погледнеш. Бутона представлява една джадажа - като стърчаща химикалка. Ако искаш можеш да си вземеш и фенерче, за да виждаш по-добре.