АЛКОМ ЕСС - похвала за бърза и качествена работа.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
АЛКОМ ЕСС - похвала за бърза и качествена работа.
http://www.alkomess.com/products_alarms.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Искам да похваля служителите на фирмата, за това, че качествено и доста бързо си свършиха работата и ми оправиха проблема в алармата.
Кратка предистория: в горещ ден, след 10 часа висене на слънце, открих колата със самоизключила се аларма. По никакъв начин не успях да е включа отново.
В МотоПфое не можаха да оправят проблема , записах час в Алком по телефона (говорих с много учтива служителка няколко пъти).
Отидох , хората откриха проблема за 15 минути, оправиха го и тестваха още 30 минути дали няма да се появи отново.
Алармата е GEMINI ( АЛКОМ са им официални представители, но предполагам, че може да оправят и други марки).
Ами ...това е, дано на някой му свърши работа.
Искам да похваля служителите на фирмата, за това, че качествено и доста бързо си свършиха работата и ми оправиха проблема в алармата.
Кратка предистория: в горещ ден, след 10 часа висене на слънце, открих колата със самоизключила се аларма. По никакъв начин не успях да е включа отново.
В МотоПфое не можаха да оправят проблема , записах час в Алком по телефона (говорих с много учтива служителка няколко пъти).
Отидох , хората откриха проблема за 15 минути, оправиха го и тестваха още 30 минути дали няма да се появи отново.
Алармата е GEMINI ( АЛКОМ са им официални представители, но предполагам, че може да оправят и други марки).
Ами ...това е, дано на някой му свърши работа.
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2007, 20:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0i 16V / 99г.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
jorkata_30 написа:а на какви цени работят колега там ако не е скъпо може да минаколко е слагането на аларма например І

Иначе на мен ремонта ми струваше .. 10лв . Но предполагам е поради факта , че колата е на името на МотоПфое.

Иначе- преди да отида там, четох из нета и видях няколко добри отзива от фирмата .
-
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2007, 20:55
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0i 16V / 99г.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Re: Нищо подобно - пълни некадърници !!!
sergo111 написа:Не знам за какво говорите ! На колата ми (2,5 годишна) скъсъха две шпилки като сменяха гумата ! Лично аз преди това си сложих резервната и нямаше никакви проблеми с шпилките ! За капак - огънаха ми прага и калника поради некадърно поставен крик !
Супер обслужване !!!

За останалите дейности - не съм коментирал . Но е добре да има повече мнения за фирмата, така хората ще могат да си съставят мнение.