Никога неразредена течност за чистачки
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Никога неразредена течност за чистачки
не правете това с вашата кола. винаги разреждайте течността, а не като мен директно в казанчето сега напредния капак ми има следи от стичане и ситни точки, боята направо е изгоряла. аз ползвам арте кар
в случая вината си е моя

в случая вината си е моя

Последна промяна от licho на 16 юли 2007, 15:28, променено общо 1 път.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Тука на една от фордовките Иво разправя за един негов колега махмурлия един ден и си купил закуски некви и безалкохолно. Пие оня яде и в един момент преполовил безалкохолното и рекъл че е некво гадно и горчало. Кога поглеждат нашия си взел концетрат за разреждане 1:6 
И кво викаш Личо ? Тея следи след измиване не се махат ? Изгоряла боята ? Щото и при мен си личат стичания но след като я измия няма никакви следи. Естественно течноста ми е разредена по предписание.
И тази течност па да е толкоз аресивна
Я виж да не е някакъв препарат концентрат за безконтактно миене.
... нИ ми сЪ вЕрва да яде боята тва ...

И кво викаш Личо ? Тея следи след измиване не се махат ? Изгоряла боята ? Щото и при мен си личат стичания но след като я измия няма никакви следи. Естественно течноста ми е разредена по предписание.
И тази течност па да е толкоз аресивна

Я виж да не е някакъв препарат концентрат за безконтактно миене.
... нИ ми сЪ вЕрва да яде боята тва ...
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия

paci и на мен не ми се вярва ама е така виж как си личи точката. а интересно отзад оглеждах нямам, все пак от едно място тръгва всичко, а и доста се източи от казанчето, не е останало в тръбите. аз се съмнявам че е зимната защото там пишеше може и не разредена при -15 градуса.
както и да е това не е огромен проблем пречеш на нормалното возене с лимунзината.