колеги помагайте

Отопление, вентилация, климатизация. Ключалки. Друго оборудване и принадлежности.
Потребителски аватар
terminatoro
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2007, 08:57
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8tddi 2000г.
Chevrolet Epica 2.5 2009г.
Status: Извън линия

колеги помагайте

Мнение от terminatoro » 20 юли 2007, 21:57

Днес ми изби проклетия радиатор на колата,защото перката не се включи.клемите на гадния датчик бяха клеясали.
колата е escrt 1.6 16v zetec с пластмасовите колектори и клима.
много ще съм благодарен ако някой даде идеа къде да търся радиатор и колко струва.или дали има майстор в софия който да го залепи(евентуално.
ZETEC POWER!!!!!

Потребителски аватар
СЕВА
потребител
потребител
Регистриран: 04 мар 2005, 18:26
Модел на автомобила: FORD model T 1914

Мнение от СЕВА » 26 юли 2007, 00:20

На тази кола радиатора не подлежи на ремонт,в смисъл не си струва ремонта на такъв радиатор излиз обикновено около 70% от стойноста на нов агаранция няма казвам го от горчив опит/ремонт,демонтаж-монтаж,антифриз и така 2-3 пъти и накрая си купуваш нов новече си вътре поне 150лв./,нов радиатор едвали е повече от 200лв. ако имаш интерес звънни мога да проверя точна цена и да ти го доставя в рамките на деня
ФОРД КАЧИ СВЕТА НА КОЛЕЛА

Потребителски аватар
terminatoro
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2007, 08:57
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8tddi 2000г.
Chevrolet Epica 2.5 2009г.

Мнение от terminatoro » 26 юли 2007, 11:44

СЕВА написа:На тази кола радиатора не подлежи на ремонт,в смисъл не си струва ремонта на такъв радиатор излиз обикновено около 70% от стойноста на нов агаранция няма казвам го от горчив опит/ремонт,демонтаж-монтаж,антифриз и така 2-3 пъти и накрая си купуваш нов новече си вътре поне 150лв./,нов радиатор едвали е повече от 200лв. ако имаш интерес звънни мога да проверя точна цена и да ти го доставя в рамките на деня

мерси колега,и аз така си бех патил със старата кола и затова си купих нов радиатор 147лв. щото какъв зор видех докато го сваля и кача новия само аз си знам.Сам пред блока го правих в тия жеги.
А на колегите дето не могат да се разберат колко майстора имало в софия мога да кажа ,че точно такава помощ не ми беше нужна!
ZETEC POWER!!!!!

Отговори

Върни се в “ВСИЧКО ОСТАНАЛО, КОЕТО ИМА В АВТОМОБИЛА”