Цена на гуми и джанти
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
- Status: Извън линия
Цена на гуми и джанти
Колеги мислех да събирам направо за лети джанти но се изправих пред следният проблем:
Понеже карам доста бързо понякога и поради нашите поддържани пътища влизам в дупки по-принцип където карам съм запомнил къде са , но ми се наложи да мина през една доста голяма защото имаше кола в насрещното.Много гадно се случва така , вече карам бавно но имам 2 изкривени джанти а немога да търпя да го гледам мондеото така.
Искам да ви попитам каква е цената на 4 нови обикновенни джанти за форд 14" с 4 нови зимни гуми на тях , размерите са 175/65/28 т това прочетох на гумите.Приблизителна цена ми трябва горе - долу колко ще струва и на есен правя ъпгреида
Понеже карам доста бързо понякога и поради нашите поддържани пътища влизам в дупки по-принцип където карам съм запомнил къде са , но ми се наложи да мина през една доста голяма защото имаше кола в насрещното.Много гадно се случва така , вече карам бавно но имам 2 изкривени джанти а немога да търпя да го гледам мондеото така.
Искам да ви попитам каква е цената на 4 нови обикновенни джанти за форд 14" с 4 нови зимни гуми на тях , размерите са 175/65/28 т това прочетох на гумите.Приблизителна цена ми трябва горе - долу колко ще струва и на есен правя ъпгреида

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Значи сега... 4 джанти тенеке са ти 40-50лв. за читави, зависи как ги намериш! 175х65 хубаво, ама това 28 няма да го бъде. Най-вероятно е 13, защото това ти е диаметъра на джантата. 4 гуми 13ки по 80ина лв. парчето някакви евтини си ги смятай. 2ра употреба е компромисен вариант, ако можеш да прецениш какво купуваш, но като чета се съмнявам.
Само един коментар... това не е ъпгрейд а задължителен консуматив. Бъди здрав и се пази! Шофьор не се става непременно с опит, но малко здрав разум помага!
Само един коментар... това не е ъпгрейд а задължителен консуматив. Бъди здрав и се пази! Шофьор не се става непременно с опит, но малко здрав разум помага!

-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
да , приятел добре си ме поправил , отзад са 175/65/14 отпред същите , ще гледам да намеря ламаринени но някакви по-здрави иначе иначе за ъпгрейда на маитап го казвам , това си е смянаKocko написа:Значи сега... 4 джанти тенеке са ти 40-50лв. за читави, зависи как ги намериш! 175х65 хубаво, ама това 28 няма да го бъде. Най-вероятно е 13, защото това ти е диаметъра на джантата. 4 гуми 13ки по 80ина лв. парчето някакви евтини си ги смятай. 2ра употреба е компромисен вариант, ако можеш да прецениш какво купуваш, но като чета се съмнявам.

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата