Цена на гуми и джанти

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Aicken
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
Status: Извън линия

Цена на гуми и джанти

Мнение от Aicken » 27 авг 2007, 21:19

Колеги мислех да събирам направо за лети джанти но се изправих пред следният проблем:

Понеже карам доста бързо понякога и поради нашите поддържани пътища влизам в дупки по-принцип където карам съм запомнил къде са , но ми се наложи да мина през една доста голяма защото имаше кола в насрещното.Много гадно се случва така , вече карам бавно но имам 2 изкривени джанти а немога да търпя да го гледам мондеото така.

Искам да ви попитам каква е цената на 4 нови обикновенни джанти за форд 14" с 4 нови зимни гуми на тях , размерите са 175/65/28 т това прочетох на гумите.Приблизителна цена ми трябва горе - долу колко ще струва и на есен правя ъпгреида :)

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 27 авг 2007, 21:29

Значи сега... 4 джанти тенеке са ти 40-50лв. за читави, зависи как ги намериш! 175х65 хубаво, ама това 28 няма да го бъде. Най-вероятно е 13, защото това ти е диаметъра на джантата. 4 гуми 13ки по 80ина лв. парчето някакви евтини си ги смятай. 2ра употреба е компромисен вариант, ако можеш да прецениш какво купуваш, но като чета се съмнявам.

Само един коментар... това не е ъпгрейд а задължителен консуматив. Бъди здрав и се пази! Шофьор не се става непременно с опит, но малко здрав разум помага!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
The seven
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
Контакти:

Мнение от The seven » 27 авг 2007, 21:56

Kocko написа: ...
Ами той човека си е написал че става дума за 14 инча. Освен това мондео на 13 ки едва ли има.

За четири броя 14 ки ли имаш цена 40-50 лева ? Ако да кажи къде са да ида да ги видя
Поздрави
Изображение

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 27 авг 2007, 22:00

Имам но не ги продавам. 14ки, на тях са ми зимните гуми. От Пежо са. Нека не размиваме темата. На много места продават ламаринени, поразтърси се.

Извинявам се, не видях че е написано 14ки.
Изображение Изображение

Aicken
потребител
потребител
Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V

Мнение от Aicken » 27 авг 2007, 22:45

Kocko написа:Значи сега... 4 джанти тенеке са ти 40-50лв. за читави, зависи как ги намериш! 175х65 хубаво, ама това 28 няма да го бъде. Най-вероятно е 13, защото това ти е диаметъра на джантата. 4 гуми 13ки по 80ина лв. парчето някакви евтини си ги смятай. 2ра употреба е компромисен вариант, ако можеш да прецениш какво купуваш, но като чета се съмнявам.

Само един коментар... това не е ъпгрейд а задължителен консуматив. Бъди здрав и се пази! Шофьор не се става непременно с опит, но малко здрав разум помага!
да , приятел добре си ме поправил , отзад са 175/65/14 отпред същите , ще гледам да намеря ламаринени но някакви по-здрави иначе иначе за ъпгрейда на маитап го казвам , това си е смяна :) Мерси че ме ориентирахте по цените - тея гуми много скъпи бре :) но това е положението :)
mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”