ремонт на седалката
- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
- Status: Извън линия
ремонт на седалката
имам Форд Фокус 1999г. тапицерията на едната седалка беше леко скъсана. Може да се направи на автотапицер но не мога да намеря същият плат. Разгледах в MIcrocat и видях че се продава само тапицерията ето това е номера 2 - 98AB A632A22 BA. Има ли някой представа каква е цената ?
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Съжалявам, че нямах интернет да те предупредя - абсолютно същата процедура я правих и аз, просто се откъсват тия опори и късат тапицерията
Обикновенно заварките са скъсани и на двете седалки. От Форд са минали метър като са заварили по едно желязо на стандартните седалки, вместо да направят друго, по-дълбоко дъно.

- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
да наистина много калпаво са направени
, добре че намерих къде да ми ги заварят на аргон, иначе с обикновен електрожен е истинска мъка ( ламарината е много тънка ) и се пробива. Сега седалката е идеална. Мой колега има Голф 5 и го карах два три пъти на него седалката е без такива ограничители и на завои имам чувството че седалката се огъва.
А за цената на тапицерията знаеш ли каква или от къде да намеря оригинален плат.

А за цената на тапицерията знаеш ли каква или от къде да намеря оригинален плат.