Фиеста 1.1 моноинжекция не се..
- itan75
- потребител
- Регистриран: 04 дек 2006, 15:39
- Модел на автомобила: Форд Ескорт 1.4
- Status: Извън линия
Фиеста 1.1 моноинжекция не се..
Колеги много моля за съвет
На един приятел Фиестата 1.1 моноинжекция като подадеш рязко газ и трябват около 5-6 секунди да се изфорсира.Въздушният филтър е нов,свещите и те са нови.Както беше изкаран въздушния филтър извадих маркучето на бензина и тече силна и плътна струя,защото все ми се струва,че не и стига горивото.Има и друго нещо,което казва приятеля ми и то е че този номер май почнала да го прави след като сменил задните две гърнета с нови и чак тогава разбра,че има катализатор.Възможно ли е той да е задънен и да прави беля,но пък колата като набере обороти си върви
Моля помогнете с някой съвет.

Да Обичаш,когато те обичат е човешко! Да мразиш,когато те обичат е Жестоко! Да обичаш,когато те мразят е ВЕЛИКО!
- itan75
- потребител
- Регистриран: 04 дек 2006, 15:39
- Модел на автомобила: Форд Ескорт 1.4
Мисля,че бензиновия филтър не го е сменял,но като махнах маркуча,за бензина както казах течеше силна и плътна струя и това ме навежда на мисълта,че не може да е запушен бензиновия филтър.А можеш ли да ми кажеш на този модел Фиеста къде се намира той?
Да и това за СТП-то звучи логично.Ще му кажа да сложи една доза,само незнам как,ще стане,защото резервоара все около 5-6 литра държи,щото все няма кинти да го напълни до горе
Да и това за СТП-то звучи логично.Ще му кажа да сложи една доза,само незнам как,ще стане,защото резервоара все около 5-6 литра държи,щото все няма кинти да го напълни до горе

Да Обичаш,когато те обичат е човешко! Да мразиш,когато те обичат е Жестоко! Да обичаш,когато те мразят е ВЕЛИКО!
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
тпс-са как е 
http://www.autoshop101.com/forms/h33.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autoshop101.com/forms/h33.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?