S-max sport wagon
- zambata
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 13:19
- Модел на автомобила: S-MAX
- Контакти:
- Status: Извън линия
S-max sport wagon
в началото бях скиптичен "форд" все пак носи им се слава на калпави автомобили обаче от както вече година караме с-мах коренно си промених мнението за форд евала колата мие 2.0 тдци 143 hp голяма бела ви казвам
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- zambata
- потребител
- Контакти:
http://youtube.com/watch?v=NKQKGYLdDro" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtube.com/watch?v=f9SyHABe4CA& ... ed&search=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://youtube.com/watch?v=f9SyHABe4CA& ... ed&search=" onclick="window.open(this.href);return false;
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Много поздрави за избора ти, колата е супер и си я взел с отличен двг, просто с този мотор колата при нужда върви като фурия, а при нормално каране е много икономична /всъщност като някой ти кажи, че Форд е скапана марка, попитай го той "лично" дали е имал Форд - в 90% от случаите този многознайко дори никога през живота си не се е качвал на Форд/
ПП: Сори за спама! Тигрите всъщност не са толкова бавни, просто това са опели и за да можеш да му пробваш зъбките трябва първо да му свикнеш /просто екотеците се събуждат чак след 3500обр, а за добър перформанс трябва да го държиш на 4000обр; докато фордовете си дърпат и от ниски обороти и затова когато от Форд се качиш на Опел ти се струва много скопен/ иначе реално Тигра 1.4 16В 90кс ускорява до 100 за 10сек и си вдига 200 /пробвано и то с мен, а аз тежа 145кг./, нещо което БМВ 318 е36 не може!
Коли като Тигра и Пума показват добър перформанс, защото съчетават относително мощен двг със ниско тегло и оптекаема каросерия
ПП: Сори за спама! Тигрите всъщност не са толкова бавни, просто това са опели и за да можеш да му пробваш зъбките трябва първо да му свикнеш /просто екотеците се събуждат чак след 3500обр, а за добър перформанс трябва да го държиш на 4000обр; докато фордовете си дърпат и от ниски обороти и затова когато от Форд се качиш на Опел ти се струва много скопен/ иначе реално Тигра 1.4 16В 90кс ускорява до 100 за 10сек и си вдига 200 /пробвано и то с мен, а аз тежа 145кг./, нещо което БМВ 318 е36 не може!
Коли като Тигра и Пума показват добър перформанс, защото съчетават относително мощен двг със ниско тегло и оптекаема каросерия
- zambata
- потребител
- Контакти:
значи вслушай се хубо в клипа аз се казвам милен приятно ми е. Момчето с тиграта се казва тихомир и в началото бяхме на кантар обаче след 50-тия метър форда се отлипи като самолет между впрочем тиграта е много читава 1.6 двигател е обаче задкормилното остроиство не става. Значи тиграта и с-маха варват на кантар. Благодаря за хубавите думи за автомобила на 2007 година
скаипа ми е wrc__rs с две долни черти
скаипа ми е wrc__rs с две долни черти
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
1.6 има 15-16 кончета в повече от 1.4 
Така съм по съгласен все пак купето ти не е никак малко и докъто се заклатии
Тия кадри не трябваше да ги публикуваш тук
Има шпиони от МП ....
Тази тема малко идва като прецедент ли как да го наречем за раздела
Колата не е представена със снимки ами с клип ... и то какви кадри

Така съм по съгласен все пак купето ти не е никак малко и докъто се заклатии

Тия кадри не трябваше да ги публикуваш тук

Има шпиони от МП ....

Тази тема малко идва като прецедент ли как да го наречем за раздела

Колата не е представена със снимки ами с клип ... и то какви кадри

Последна промяна от paci на 08 сеп 2007, 12:30, променено общо 1 път.
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Споко, ще я оправят, а колкото до проблема, то и другите марки имат след родилни проблеми. Твоя пробле поне не е опасен /а и то сериозно захладня/, докато при ФВ има сериозен процент дефектни спирачни маркучета /вече близо 15г. се борят с този проблем/ и често дефектни ангренажни ремъци /много иначе добри ТДИ-та дават фира преждевременно/ - това наистина е притеснително!
- zambata
- потребител
- Контакти:
запознат сам с проблема щях да си вземам тоуран обаче случайно един приятел ми подхвърли един брой на аутобилд от февруари 2006 и се уплаших колко девекти е дал в списанието заглавието на статията за тоуран беше "моят дом беше сервизат" няма повече какво да говорим въпреки че старата ми кола бе пассат II и бях страшно доволен от издръжливост абе от вс и още я търкалям тъкаче малко останаха компаниете които предлагат количество и качество.