Мноо харчи...??
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Мноо харчи...??
..новото ми Мондео.
Искам в 2-3 поста да ми кажете колко харчат вашите (2.0) с климатик и къде да го закарам да го "лекуват" , а иначе си работи чудесно и не е гръмнало нито веднъж...
Ааа .. харчи 18-20 , испарителя е БРЦ , филтъра ми е чист...
Предполагам че въпроса е задаван вече...ама повечето знаете че не "уважавам" търсачката ?????????????????????
Искам в 2-3 поста да ми кажете колко харчат вашите (2.0) с климатик и къде да го закарам да го "лекуват" , а иначе си работи чудесно и не е гръмнало нито веднъж...
Ааа .. харчи 18-20 , испарителя е БРЦ , филтъра ми е чист...
Предполагам че въпроса е задаван вече...ама повечето знаете че не "уважавам" търсачката ?????????????????????
...дрън-дрън...мноо важно...
- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
колега това че филтара ти е чист не важи сменясе на 4-5000км идруго нещо да имаш кам газовата некви симолатори
сменя се и филтара на газта тои е в клапана на газта аз ти препоръчвам смениси въздушния и иди на газ анализатор там да ти сменят филтарчето на газта че е малко капризно сбирането на клапана и имат остроиство да видят дали не изпуска газ да направят един реглаж и пеи сърце аз си ходя на анализатора сяка година

-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
Здравейте колеги,
Карам Мондео 1.8 -1998г.Разход градско 10-11л. извън градско при
100-110км. час 8-8.5литра бензин извън градско 6.5л.Газовата е
Ренцо-Ланди с емулатор , стъпков мотор , компютър.Обезателно
смени свещи икабели и сложи кихалка това с гърмежа става единпът
последствията след това са тежки.
Карам Мондео 1.8 -1998г.Разход градско 10-11л. извън градско при
100-110км. час 8-8.5литра бензин извън градско 6.5л.Газовата е
Ренцо-Ланди с емулатор , стъпков мотор , компютър.Обезателно
смени свещи икабели и сложи кихалка това с гърмежа става единпът
последствията след това са тежки.
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
1
А спокойно, на мене вече три пъти ми гърми, нямам ни кихалки, ни клапи но мисля да я заведа на диагностика поне на две места, защото не е добре нещо, неудобството е само че като кихне и трябва да отварям капака и да намествам кутията с филтъра, че направо се откача, и слава богу де иначе пораженията били големи съм чувал !!! 

With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- furcy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2005, 16:32
- Модел на автомобила: Volvo S60 '11 2.4 D5
- Контакти:
bg_borec написа:вчера се разхождах из България и минах с 40 литра газ 350 километра смесено аз съм с газов инжекцион климатика не съм го спирал а и колата не съм я жалил.Карам форд мондео 1996г.комби 2000 кубика 136к.с. зетеки аз незная това малко ли е или много ако някои знае да казва
Аз съм точно със същото, само че 1995 г. Среден разход извън града е около 10 /100 газ (може и 8-9 но се кара с 90). Градско в София - 15/100. Настроена е да "върви", не за максимална икономия.
-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 16:24
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V, 98g.
Re: Мноо харчи...??
Здравей, колега моето Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това магистрала ( средна скорост 180км/ч) и обратно средно 14л. газ. нямам никакви емулатори и ламбда-контроли .
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Средна скорост колкоgeorgibo написа:Здравей, колега моето Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това магистрала ( средна скорост 180км/ч) и обратно средно 14л. газ. нямам никакви емулатори и ламбда-контроли .

-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
Това ми напомни за един познат.....казва ми как си могълк да сложиш това БРЦ, аз съм сложил някакъв холандски инжекцион и разхода е 7-8 на сто при 180......е, питам аз къде кара 100км със 180 !!!!!DTM написа:Средна скорост колкоgeorgibo написа:Здравей, колега моето Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това магистрала ( средна скорост 180км/ч) и обратно средно 14л. газ. нямам никакви емулатори и ламбда-контроли .?
Явно има къде, ето колегата е карал и с повече

-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2007, 16:24
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V, 98g.
Относно разход на Мондео 2.0 16V 98г.
Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това по магистралата от Шумен до Варна със средна скорост 180км/ч и обратно, средния разход при този неикономичен режим на каране е 14л. газ. Нямам никакви емулатори и ламбда-контроли Така вече се надявам някой колеги да са разбрали какво имам предвид- разхода , а не скоростта. 

-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
Re: Относно разход на Мондео 2.0 16V 98г.
Уникален!georgibo написа:Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това по магистралата от Шумен до Варна със средна скорост 180км/ч и обратно, средния разход при този неикономичен режим на каране е 14л. газ. Нямам никакви емулатори и ламбда-контроли Така вече се надявам някой колеги да са разбрали какво имам предвид- разхода , а не скоростта.
Излизам от темата...
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Re: Относно разход на Мондео 2.0 16V 98г.
със средна скорост 180км/ч и обратно.........имам предвид- разхода , а не скоросттаgeorgibo написа:Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това по магистралата от Шумен до Варна със средна скорост 180км/ч и обратно, средния разход при този неикономичен режим на каране е 14л. газ. Нямам никакви емулатори и ламбда-контроли Така вече се надявам някой колеги да са разбрали какво имам предвид- разхода , а не скоростта.
Е и аз не мога повече

-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2006, 21:03
- Модел на автомобила: Нисан Примера
абе как изчисли че си направил средно 180км/ч. или си засичал на 1-2 км? пък и с този Икарус . и ние караме коли колегаTIN написа:Това ми напомни за един познат.....казва ми как си могълк да сложиш това БРЦ, аз съм сложил някакъв холандски инжекцион и разхода е 7-8 на сто при 180......е, питам аз къде кара 100км със 180 !!!!!DTM написа:Средна скорост колкоgeorgibo написа:Здравей, колега моето Мондео 2.0 е комби и ми гори градско и веднага след това магистрала ( средна скорост 180км/ч) и обратно средно 14л. газ. нямам никакви емулатори и ламбда-контроли .?
Явно има къде, ето колегата е карал и с повече

-
- потребител
- Регистриран: 28 ное 2006, 21:03
- Модел на автомобила: Нисан Примера